Mali Lošinj smješten je u uvali Augusti koja je najveća zatvorena uvala ovog arhipelaga. Sa svojih 7000 stanovnika to je najveći grad na otocima Jadrana. Početak naseljavanja i razvoja Malog Lošinja seže još od 12. tog stoljaća, kad se pred naletima Mongola iz Ugarske na otok naselilo 12 hrvatskih porodica.
Prvobitna zanimanja doseljenika bila su vezana uz stočarstvo i poljoprivredu, da bi se koncem 19. tog stoljeća, zahvaljujući pomorstvu, Mali Lošinj razvio u
pomorski gradić i središte ovog otočkog područja. Uz mnoge poznate moreplovce i kapetane Mali Lošinj dao je nekoliko znamenitih ljudi od kojih je poznat znanstvenik Ambroz Haračić. Zaslužan je za proučavanje klime ovog područja, kao i za pošumljavanje mnogih šuma u okolici Malog Lošinja. Otkrivanje čudesnih zdravstvenih utjecaja otočke klime i sve većim razvijanjem turizma Mali Lošinj postaje nadaleko poznat i do danas ostaje vrlo popularno odredište brojnih turista iz svih krajeva svijeta. Uvala Čikat zaslužna je za nicanje Lošinjskog turizma uz prekrasne vile, ljetnikovce nekasašnjih austro-ugarskih državnika te luksuzne hotele koji su počeli privlačiti brojne posjetioce i turiste da ovdje provedu svoj odmor. Oko Malog Lošinja nalaze se jedne od najljepših plaža i uvala kao što su Čikat, Sunčana uvala i Valdarke. Poseban doživljaj grada Lošinja doživjet ćete upravo u ljetnim mjesecima, kada deseci tisuća turista preplavljuju ovo područje. Mali Lošinj posjetiocima nudi sve sadržaje potrebne za boravak i odmor.
Kuća je udaljena 300 metara od središta grada, također 300 metara od najbliže plaže (Valdarke), 1000 metara od bolnice te 50 metara od najbliže trgovine.
Kuća se sastoji od 3 apartmana za 4 osobe i jedan apartman za 6 osoba. Nudi mogućnost parkinga koji je smješten ispred kuće te mogućnost korištenja vanjskog roštilja.
S obzirom da se nalazi na uzvisini ima prekrasni pogled na more i dio grada.
Apartamani za 4 osobe imaju jednu spavaću sobu sa bračnim krevetima, kuhinju (u kojoj se nalazi sofa za dvije osobe), kupatilo te velika terasa.
Apartmani za 6 osoba imaju dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinja s dnevnim boravkom (u kojoj se nalazi sofa za dvije osobe), kupatilo te velika terasa.
Svi apartmani su kompletno opremljeni-kuhinjskom opremom, posteljinom, ručnicima te sat-tv.
O nama
Foto galerija...
Cijene...
Kontakt...
 
Hrvatski Italiano
Copyrights 2007. - hosting&design: www.st-print.hr